Ik ben Constance. Moeder van de 3 knapste en liefste kinderen van de hele wereld En in 2019 getrouwd met mijn liefste. Even een kort verhaal hoe ik in dit wereldje ben beland. Waarom ik doe wat ik doe.

Na een aantal jaar bij verschillende bazen te hebben gewerkt heb ik in 2006 mijn ontslag ingediend. Ik werd huismoeder. Punt.
Maar stil zitten is niks voor mij en al snel was ik creatief bezig met het schilderen van geboorteborden. In 2007 op mijn 33ste verjaardag ben ik begonnen als zelfstandige in de geboortebordenverhuur en dat is snel uitgegroeid met een cadeaushop online. Doordat de klanten de borden snel wilde komen ophalen als de baby geboren was kwam ik in tijdsdruk. Toen heb ik een snijplotter aangeschaft.

Dit scheelde in tijd met de namen van de baby`s uit te snijden. En ik vond dat zo leuk om te doen. Al snel werd ik benaderd of ik een kapperszaak wilde voorzien van reclame op de ramen. 'Kan jij dat?' Vroegen ze.. (Ik had het nog nooit gedaan dus Ik dacht wel dat ik het kon..) 'Natuurlijk kan ik dat'. Toen ben ik naar naar de signbeurs gegaan. Daar leerde ik een hele aardige collega kennen. Die mij letterlijk en figuurlijk aan de hand wegwijs maakte in dit wereldje. Ik kon hem te pas en te onpas bellen om raad, en tot op heden is het een dierbare onmisbare vriend. Zonder hem had ik nooit bereikt wat ik wat ik nu heb.

Printsnijmachine gekocht, pers gekocht voor de tshirts, Laminator aangeschaft . Veel connecties en vrienden door heel Nederland gekregen en al snel groeide mijn bedrijf. Na een aantal plak en programma cursussen is mijn instelling 'Wat ik niet kan dat kan ik leren'. Ik vind het vanaf dag 1 super leuk om te doen. Contact met de mensen (klanten) en proberen hun wensen visueel te maken. Tot nu toe ben ik voor 99% alleen maar leuke gezellige mensen tegen gekomen die het mij ook gunnen. Bijna altijd zeggen ze 'het is nog mooier dan ik had gedacht'. Mooi toch! Daar doen we het voor.

Lekker creatief bezig zijn. Ik zou bijna zeggen 'Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt'.
Ik heb gewoon de leukste baan van de wereld. We werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen. Anders durf ik mijn naam er niet aan vast te plakken. Niets is te gek. Bedrijfskleding, visitekaartjes, spandoeken, raamfolie, naambordjes, vlaggen. Noem maar op. En wat niet op de site staat kan ik misschien wel regelen. Bijna niets is onmogelijk. In 2017 mijn 10 jarig jubileum gehad. En ik hoop er nog heel wat jaren aan vast te plakken.

Groetjes Constance.