Raamfolie

Met raamfolie kun je je ramen decoreren en ervoor zorgen dat je geen inkijk hebt. Raamfolie schermt af, maar laat wel daglicht door. Onze raamdecoratie wordt gemaakt van hoogwaardige (ondoorzichtige) zandstraalfolie ook wel etsfolie genoemd. Het geeft hetzelfde effect als gezandstraald glas.

Het kan aangebracht worden op alle ramen van een woning of bedrijfspand (zoekt u bedrijfspandbelettering of etalagebelettering?).Het is zeer geschikt indien men geen vitrage in woonkamer, badkamer of slaapkamer kan of wil gebruiken (ook zeer geschikt voor mensen met astma klachten of stofallergie). Het bereikte effect geeft een chique uitstraling en geeft de woning iets extra's.

Vrijwel alles is mogelijk

Als u uitgekeken zou worden op de folie, is deze gemakkelijk te verwijderen of te vervangen door een folie met een nieuw patroon.Wilt u meer weten of wilt u graag een offerte, neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Hieronder staan voorbeelden van volledig op maat gemaakte folie. Het onderstaande zijn niet meer dan voorbeelden; er is véél meer mogelijk.