Gevelreclame / Bedrijfspandbelettering

Een effieciente manier om uw bedrijfspand een professionele uistraling te geven is via gevelreclame of bedrijfspandbelettering. Of u nu alleen uw etalage wilt beletteren of uw complete gevel / pand; samen met u zoeken we naar een passende uitstraling van uw pand.

Als het gaat om gevelreclame, kunt u denken aan belettering (bestickering) van ramen, deuren, gevel, etc, reclameborden, spandoeken met of zonder frame, zuilen of gevelletters. Ook tijdelijke belettering (zoals bijvoorbeeld 'Te koop' of 'Te huur') hoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Wij maken voor al onze oplossingen gebruik van hoogwaardige folies die vele jaren meegaan. Hieronder staan de soorten folies beschreven. Deze zijn los toe te passen maar uiteraard ook te combineren. Bedrijfspandbelettering wordt zowel binnen als buiten toegepast.

Wilt u meer weten of wilt u graag een offerte, neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord. Klik HIER voor contactgegevens.

 

Wetenswaardigheden:

Folie is verkrijgbaar in verschillende kwaliteits- en toepassingssoorten. Goedkopere folies hebben in de regel een kleurechtheid van 2 à 3 jaar. Deze folies zijn over het algemeen ook zeer goed verwijderderbaar. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor tijdelijke reclame.

Folies met een permanente lijmlaag gaan over het algemeen ook langer mee (5 tot 8 jaar). Dit zijn de zogenaamde intermediate films, ideaal voor reclameborden, raambelettering, en eenvoudige autobelettering (op rechte vlakken). De intermediate films zijn minder geschikt om op holle of bolle oppervlakken te gebruiken.

Super Cast films hebben de langste levensduur (10 tot 12 jaar voor de kleuren, 6 jaar voor de metallics) en zijn geschikt voor geprofileerde ondergronden (hol en bol).

Daarnaast zijn er verschillende kwaliteiten reflecterende, fluorescerende, translucente (lichtdoorlatende, voor lichtbakken) en transparante folies.

Het spreekt voor zich dat er prijsverschil zit in deze verschillende types folie. De tweejaren of economy films zijn stukken goedkoper dan de super cast films.

3M

Reflectiv

siser

lg red logo

Raamfolie op maat

Zandstraalfolie

raambelettering-001

Zandstraalfolie wordt veel gebruikt om ongewenste inkijk te verhinderen / te vermijden. Omdat folie geen stof aantrekt wordt regelmatig gebruikt ter vervanging van vitrages. Vaak wordt het gecombineerd met bijvoorbeeld het bedrijfslogo en teksten zoals openingstijden. Dit soort zaken kunnen uit de folie gesneden worden, erop gedrukt worden of door de combinatie met gekleurde folie opgebracht worden.

Gekleurde folie

 gekleurde folieGekleurde folies worden veelal gebruikt om logo’s en teksten op (o.a.) ramen (bijvoorbeeld op etalages) aan te brengen. De folies wordt op een plotter gesneden. Uiteraard kunnen meerdere kleuren gecombineerd worden. Op de foto ziet u zandstraalfolie en gekleurde folie gecombineerd.

 Printfolie

printfolieNaast standaard gekleurde folies kunnen we ook folie full colour bedrukken. De mogelijkheden hier zijn talloos. Van deze mogelijkheid wordt vaak gebruik gemaakt om bijvoorbeeld grafische elementen met een kleurverloop of foto’s te maken.

One-way vision folie

One way visionOne-way vision folie is een geperforeerde folie die gebuikt meestal gebuikt wordt om inkijk te verminderen. Het zicht naar binnen wordt sterk vermindert terwijl het zicht naar buiten mogelijk is. Deze folie kan bedrukt worden (ook full colour). Dit materiaal wordt veel gebruikt op winkelpanden (maar ook bijv. voertuigen) om ramen te voorzien van een reclame-uiting zonder het zicht naar buiten te belemmeren.

Beweeg je muis over de afbeelding links om te zien hoe het zicht van binnen is.