Bewegwijzering

Bewegwijzering is onder te verdelen in bewegwijzering voor binnen en voor buiten.

Bewegwijzering binnen

Als bezoekers uw pand betreden kunnen ze zich verloren voelen als er geen of onvoldoende bewegwijzering aanwezig is. Een goede bewegwijzering maakt dat een bezoeker houvast wordt geboden en op een goede manier begeleidt wordt naar zijn plaats van bestemming. Belettering Limburg kan een variatie aan bewegwijzeringsystemen leveren. 

Bewegwijzering buiten

Belettering Limburg beschikt over een breed assortiment fraai vormgegeven systemen voor bewegwijzering en identificatie. In vlakke of gebogen uitvoering, frames en staanders of bestaand uit een solide constructie van een enkel paneel of zuil. Hoogwaardige constructies van aluminium, staal en kunststof met een lange levensduur, berekend op extreme weersomstandigheden en in hoge mate vandaalbestendig. Belettering Limburg zorgt ervoor dat de huisstijl van uw organisatie en de architectuur van uw gebouw elkaar versterken. Zo ondersteunen wij uw merk en identiteit én creëren we maximale herkenning voor uw bezoekers.  Wij streven altijd naar een goede balans tussen logica, techniek en esthetiek in onze grafische toepassingen, ruimtelijk elementen en landmarks.

 

Wilt u meer weten of wilt u graag een offerte, neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord. Klik HIER voor contactgegevens.

Bewegwijzering

bewegwijzering-buiten-02

bewegwijzering-buiten-03

bewegwijzering-buiten-01

bewegwijzering-binnen-02

bewegwijzering-binnen-01